The Fact About رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی That No One Is Suggesting
The Fact About رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی That No One Is Suggesting
Blog Article
بسیاری از مردم، این رژیم را ترجیح میدهند؛ زیرا میتوانند نسبت به رژیم کتو استاندارد، پروتئین بیشتر و چربی کمتری مصرف کنند. البته ممکن است این نوع رژیم، منجر به کتوز نشود؛ چون پروتئین هم درست مثل کربوهیدرات، میتواند به گلوکز و سوخت تبدیل شود.
رژیمهای کتوژنیک برای کاهش وزن و کاهش عوامل خطر بیماریهای خاص موثر هستند، درحالیکه رژیمهای کمچرب بهطور سنتی برای کسانی که بهدنبال کاهش وزن هستند توصیه میشود.
خیر. رژیم کتوژنیک از آن دسته رژیمهاییست که مصرف کربوهیدرات شما را محدود میکند به همین دلیل مصرف آن برای طولانی مدت توصیه نمیشود.
مصرف سبزیجات و میوههای بیشتر میتواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.
تحقیقات بیشتری برای تعیین بیخطر بودن رژیم کتو در درازمدت و عوارض رژیم کتوژنیک در حال انجام است.
رژیم کتوژنیک برای افراد زیر عوارض بالایی دارد، بنابراین اگر شرایط زیر را دارید، این رژیم را نگیرید.
از جمله میان وعده های رژیمی مناسب رژیم کتوژنیک کرفس در رژیم لاغری کتوژنیک به شرح زیر است:
اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است، اما یک مطالعه نشان داد رژیم کتو به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک میکند.
رژیم کتوژنیک شامل وعدههای غذایی با کربوهیدرات بسیار پایین میباشد که از دهه ۱۹۲۰ میلادی در مرکز پزشکی جان هاپکینز توسط محققان برای درمان بیماران صرع مورد استفاده قرار میگرفته است.
پنیر: پنیرهای فرآورینشده مانند چدار، پنیر بز یا موزارلا
گرسنگی زیاد در طول رژیم کاهش وزن مهمترین علت رها کردن رژیم در بین افراد است. استفاده کمتر از کربوهیدرات و مصرف بیشتر پروتیینها و چربیها بر عکس باور عموم باعث سرکوب اشتها میشود.
رژیم کتو میتواند به کاهش سطح انسولین که نقش کلیدی در سندرم تخمدان پلیکیستیک دارد، کمک کند. زیرا یکی از دلایل ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک، افزایش سطح انسولین است.
در این رژیم غذایی، مصرف کربوهیدرات بهشدت کاهش پیدا میکند و با چربی جایگزین میشود.
چگونه بعد از کتو وزنمان را ثابت نگه داریم؟